Kumluca'da Yılın Son Asfaltı Gölcük Köyüne Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Yılın Son Asfaltı Gölcük Köyüne Yapıldı

Kumluca\'da Yılın Son Asfaltı Gölcük Köyüne Yapıldı

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl içerisinde ilçe genelinde yapılan yol asfaltlama çalışmalarının sonuncusu, Gölcük köyüne yapıldı.

31.10.2013 14:49  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl içerisinde ilçe genelinde yapılan yol asfaltlama çalışmalarının sonuncusunun, Gölcük köyüne yapıldığı bildirildi.

Kumluca Belediyesince ilçe merkezinin yanı sıra köylere yapılan asfalt çalışmasında Güzören köyüne 7 kilometre, Ortaköy köyüne 3 kilometre, Sarıcasu köyüne 4 kilometre, Kuzca, Gölcük ve Çaltı köylerini birbirine bağlayan yollara ise 20 kilometre olmak üzere 34 kilometre asfaltlama çalışması gerçekleştirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, köy ve mahalle muhtarlarından gelen talepler doğrultusunda Kumluca Belediyesi olarak planlı bir şekilde asfaltlama çalışması yaptıklarını, bu yılın son asfaltlama çalışmasını Gölcük köyü yoluna yaparak tamamladıklarını söyledi.

Bu yıla kadar belediye mücavir alanı dışında kalan bölgelerde çalışma yapamadıklarını ifade eden Çetinkaya, asfaltlama sezonu içinde ilk olarak ilçe merkezindeki yeni açılan yolların alt yapılarını tamamladıklarını, bu yolların asfaltlamasını yaptıklarını anlattı.

Daha sonra hava koşullarının iyi seyretmesiyle asfalt çalışmalarını köylere kaydırdıklarını dile getiren Çetinkaya, "Bu kapsamda vatandaşlarımız ve köy muhtarlarından gelen talepleri değerlendirerek, köy yollarımızdaki bakım çalışmalarını yaptık. Bu yıl içinde köylerimize 34 kilometre asfalt yaptık. Bu çalışmaları yaparken yolların bazı yerlerinde genişletme çalışması da gerçekleştirdik" dedi.

Kumluca'da bu yılın son asfalt çalışmasının yapıldığı Gölcük köyü muhtarı Yusuf Karakaş da uzun yıllardır sorun yaşadıkları köylerinin yollarının bakımı ve asfaltlamasının yapılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Yılın Son Asfaltı Gölcük Köyüne Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement