Kurban Bayramı - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı

Kurban Bayramı

Kurban Bayramı dolayısıyla CHP Antalya İl Başkanlığında yapılan törende partililer bayramlaştı CHP Antalya İl Başkanı Kök: "Seçimde sadece Muratpaşa, Konyaaltı, büyükşehiri almak başarı de...

16.10.2013 14:13

Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

CHP İl Başkanı Devrim Kök, parti binası önünde gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, bayramların kardeşliğin, dostuluğun ve dayanışmanın pekiştirildiği özel günler olduğunu ve bugün de parti içindeki dayanışmayı dosta ve düşmana göstermek için burada toplandıklarını söyledi. Türkiye'nin kısa bir süre sonra yerel seçimlere gideceğini hatırlatan Kök, bu yerel seçimlerde elde edilen başarının CHP'nin iktidar olma yolunu açacağını bildirdi.

Bu seçimde ilk defa Kaş'tan Gazipaşa"ya kadar bütün vatandaşların oy kullanacağını dile getiren Kök,  "Alanya"da pırıl pırıl bir adayımızı belediye başkanlığı için aday gösterdik. Seçimde sadece Muratpaşa, Konyaaltı, büyükşehiri almak başarı değildir. Hiç alamadığımız yerleri böyle bir dönemde alamazsak o bizim hatamızdır" dedi.

Böyle bir dönemde CHP'nin başarılı olması gerektiğini vurgulayan Kök, her ilçenin dokusuna uygun adaylar belirlediklerini, olabildiğince ortak aklın ve iradenin hakimiyetini kuracaklarını kaydetti.

Törene, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile partililer ve vatandaşlar katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement