Kurtalan'da İşçi Alımı - Son Dakika
Yerel

Kurtalan'da İşçi Alımı

Kurtalan\'da İşçi Alımı

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), Kurtalan ilçesindeki okullarda ve camilerde 8 ay görevlendirilecek 171 temizlik elemanı alımı için mülakat yaptı.

03.11.2014 12:52

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), Kurtalan ilçesindeki okullarda ve camilerde 8 ay görevlendirilecek 171 temizlik elemanı alımı için mülakat yaptı.

Kapalı spor salonunda yapılan mülakattan önce konuşan Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, işe alınacak 171 temizlik görevlisinin 8 ay boyunca okullarda ve camilerde hizmet vereceklerini söyledi.

Yapılan müracaatta 35 yaş ve üzerinin değerlendirileceğini ifade eden Polat, şöyle konuştu:

"İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze 155, Kurtalan Müftülüğü'ne ise 16 olmak üzere toplamda 171 temizlik elamanının 8 ay boyunca çalışacağı iş için mülakat yapılacak. İş için 976 kişi başvurdu. Yapılacak mülakatta adaylara çeşitli sorular yöneltilecek. Yapılacak değerlendirmeler sonucunda ise işe alınacak kişilerin isimlerini açıklayacağız. Mülakat sonuçları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve okulların panolarına asılacak."

Mülakata katılanlara, medeni durumu, evde kaç kişiyle yaşadıkları, sosyal güvencelerinin olup olmadığı, kirada oturup oturmadıkları soruldu.

Mülakata katılan bazı adaylar, daha önce işçi alımlarının kura ile belirlendiğini belirterek mülakatın adaletsiz olduğunu iddia ederek tepki gösterdi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurtalan'da İşçi Alımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement