Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Kars Valisi Eyüp Tepe, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

14.04.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Valisi Eyüp Tepe, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Tepe, mesajında, yüce Allah'ın bütün alemlere rahmet elçisi olarak gönderdiği, insanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan sevgililer sevgilisi Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyayı şereflendirişinin yıldönümü olan bir Kutlu Doğum Haftasını daha idrak etmenin sevinç ve mutluğu içerisinde olunduğunu belirtti.

Kur'an ahlakıyla donatılan sevgili peygamberimizin bu kutlu doğumunun, beşeriyetin saadeti açısından, insanlık tarihinin en önemli olayı olduğunu ifade eden Tepe, şunları kaydetti:

"Sevgili Peygamber efendimizin akıllara, kalplere ve ruhlara hitap eden mesajları ve örnek yaşamı, bütün dünyaya huzur, barış, kardeşlik ve güzel ahlak getirmiş, neticesinde cehalet devri dediğimiz bir karanlık çağı kapatıp, temelinde insan ve insan sevgisi olan aydınlık devrin doğuşunu sağlamıştır. Peygamberimizin 14 asır evvel verdiği anlam ve değer yüklü ilahi mesajları günümüzde de insanlık için önemini ve değerini korumakta ve gelecek için ihtiyaç duyulan güveni de içinde barındırmaktadır." - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement