Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Kelkit'te kutlama programı organize edildi.

16.04.2014 10:44

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kelkit'te program düzenlendi.

Kelkit 75. Yıl İMKB Okulunda düzenlenen programa, Kaymakam Ozan Gazel, Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, İlçe Müftüsü Abdullah Kır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse ile vatandaşlar katıldı.

Gazel, burada yaptığı konuşmada, vatandaşların programa gösterdiği yoğun ilgiye dikkat çekerek, "Buna benzer programları halkımızın rahat ortamda izlemesi için acilen ilçemize konferans salonu yaptıracağız" dedi.

Hazreti Muhammed'in kişisel özelliklerinden bazıları hakkındaki bilgilerini paylaşan Gazel, "Sevgili yüce insan Hazreti Muhammed, sıradan bir coğrafyada, sıradan bir insan şeklinde doğmamış, samimiyetlerin olmadığı, insanların doğru söylemediği, gıybetin, dedikodunun, güvensizliğin olduğu dönemde dünyaya gelmiştir. Peygamberimiz, daha peygamber olman önce doğruluğundan, dürüstlüğünden ve güvenilirliğinden dolayı Emin ismini almıştır" diye konuştu.

Çeşitli ilahilerin okunduğu programda, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediye verildi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement