Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Uşak Müftüsü Altındaş: "Din Peygambere karşı samimi olmaktadır, hayatımızın her alanında önemli bir yere sahip olan samimiyetin dünyamızda ihlas, doğruluk, dürüstlük, güven, sadakat gibi kavramlarla da çok yakın bir bağı vardır"

17.04.2014 16:04

Uşak Üniversitesi'nde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla "Hazreti Peygamber, Din ve Samimiyet" paneli düzenlendi.

Uşak Üniversitesi Mavera Topluluğu, İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı ve Uşak Müftülüğü iş birliğiyle Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Bir Eylül Yerleşkesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde düzenlenen panel Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rifat Okudan panelin açılışında yaptığı konuşmada  Hazreti Peygamber'in doğumu kutlamanın  heyecanı içinde olduklarını söyledi.

Uşak  Müftüsü Fuat Altındaş ise her sene Kutlu Doğum Haftası'nın özel bir temayla işlendiğini belirterek "Bu yıl hafta "Hz. Peygamber Din ve Samimiyet" temasıyla işleniyor.  Din peygambere karşı samimi olmaktadır. Hayatımızın her alanında önemli bir yere sahip olan samimiyetin dünyamızda ihlas, doğruluk, dürüstlük, güven, sadakat gibi kavramlarla da çok yakın bir bağı vardır" dedi.

Uşak Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kartal Şahin'in yönettiği panelde, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Orhan Parlak da bir sunum yaptı.

Konuşmaların ardından tasavvuf musikisi konseri verildi, lokma, pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Paneli, Uşak Valisi Seddar Yavuz,  Uşak Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Sait Çelik, Emniyet Müdürü Ogün Toprak,  akademisyenler ve öğrenciler izledi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement