Maceracılar sezonu rus offroadçılarla açtı - Son Dakika
Yerel

Maceracılar sezonu rus offroadçılarla açtı

- Maceracılar sezonu rus offroadçılarla açtı Erzurum'da bulunan Macera Offroad ve Doğa Sporları kulübü dağlara kar düşünce 2022-2023 offroad sezonuna Ruslarla beraber başladı.

04.12.2022 09:42  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Maceracılar sezonu rus offroadçılarla açtı

ERZURUM - Erzurum'da bulunan Macera Offroad ve Doğa Sporları kulübü dağlara kar düşünce 2022-2023 offroad sezonuna Ruslarla beraber başladı.

Erzurum'da yaz kış doğa sporları ve offroad yapan Macera Offroad kulübü kentteki diğer spor kulüpleriyle beraber 2022-2023 offroad sezonunu açtı. Rusya'dan gelen misafirlerine Erzurum'un yüksek kesimlerinde offroad tutkusu yaşattılar.

Macera Offroad ve Doğa Sporları kulüp başkanı Lokman Toptaş, '"Kış sezonu boyunca yurt dışından ve yurt içinden gelen yerli, yabancı misafirleri kar safarisi yaptırdıktan sonra Erzurum'un tarihi ve kültürel mekanlarını gezdirip Erzurum hakkında detaylı bilgi veriyoruz. Bir gelen tekrar gelmek istiyor, bu da bizi mutlu ediyor. Hedefimiz Erzurum'a daha çok yerli ve yabancı turist getirmek için kulüp olarak çok çalışıyoruz" dedi.

Rus misafirleriyle offroad yaptıktan sonra halaylar çeken kulüp üyeleri günü misafirlerine Erzurum'un tarihi ve kültürel mekanlarını gezdirerek noktaladı.

Maceracılar sezonu rus offroadçılarla açtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maceracılar sezonu rus offroadçılarla açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement