Mamaklı Kadınlar Sinema ile Tanıştı - Son Dakika
Yerel

Mamaklı Kadınlar Sinema ile Tanıştı

Mamak Dayanışma Merkezi Aile Okulu üyesi ve bir kısmı daha önce sinemaya gitme fırsatı bulamayan 80 kadın, "Berlin Kaplanı" filmini izledi.

16.02.2012 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Dayanışma Merkezi Aile Okulu üyesi ve bir kısmı daha önce sinemaya gitme fırsatı bulamayan 80 kadın, "Berlin Kaplanı" filmini izledi.

Mamak Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, aile içi iletişimi güçlendirmek amacıyla Mamak Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Mamak Dayanışma Merkezi (MDM) Aile Okulu, 9. dönemini Kutlu Düğün-de tamamladı.

Mezunlarını kültür gezileri düzenleyerek ödüllendiren Aile Okulu, sertifikalarını alan Kutlu Düğünlü kadınları bir alışveriş merkezindeki sinemaya götürerek ödüllendirdi. Birçoğu hayatında ilk defa sinemaya giden 80 kursiyer,

"Berlin Kaplanı" filmini kahkahalarla izledi.

MDM Koordinatörü Zeliha Akgül, kişisel gelişim, cilt bakımı, psikoloji, adab-ı muaşeret, sağlıklı beslenme, medeni kanun ve kadın hakları, atıkların geri dönüşümü, hasta hakları ve kadın doğum üzerine eğitim veren Aile Okulu-nun 9.-uncu dönem mezunlarının, otuz iki saatlik eğitimin ardından mezun olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Birbirini anlayan, saygılı aile fertlerinin yetiştirdiği çocuklar gerek iş, gerek arkadaş gerekse aile ortamında öğrendiklerini uygulamaya çalışıyor. Sosyal yaşamda ailenin önemi her geçen gün daha da ortaya çıkıyor. Aile Okulumuzun 9.dönemini Kutludüğün-de tamamlandı. Şu anda 10 ve 11.-inci dönemleri yeni hizmete giren Başak Aile Merkezimizde devam ediyor.

Erkek ailenin direği, kadınsa desteğidir. Bizim amacımız bir ailede daha tebessümü görmek sağlıklı bir iletişime katkıda bulunmak. Aile bağlarını güçlendirmek hepimizin görevidir."

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mamaklı Kadınlar Sinema ile Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement