Medical Parkta 'Diyabet ve Siz' Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Medical Parkta 'Diyabet ve Siz' Semineri Düzenlendi

Medical Parkta \'Diyabet ve Siz\' Semineri Düzenlendi

Medical Park Gaziantep Hastanesi bilgilendirme ve bilinçlendirme projeleri kapsamında düzenlediği etkinlikleri halkla buluşturmaya devam ediyor.14 Kasım Dünya Diyabet günü nedeniyle Hastane toplantı salonunda düzenlenen 'Diyabet ve Siz' konulu...

19.11.2013 11:48

Medical Park Gaziantep Hastanesi bilgilendirme ve bilinçlendirme projeleri kapsamında düzenlediği etkinlikleri halkla buluşturmaya devam ediyor. 14 Kasım Dünya Diyabet günü nedeniyle Hastane toplantı salonunda düzenlenen 'Diyabet ve Siz' konulu seminer yoğun ilgi gördü.

Medical Park Gaziantep Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ömer Aydın Yıldırım, Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Günay Alyamaç, Nöroloji Uzmanı Dr. Hakan Bozkurt, Beslenme ve Diyet Uzmanı Işıl Turgay Canbolat ve Diyabet Eğitim Hemşiresi Nurten Göçmen konuşmacı olarak katıldı.

Özellikle Diyabet Hastalarının yoğun ilgi gösterdikleri seminerde katılımcılara Diyabet hastalığının insan sağlığı üzerindeki etkileri, diyabetik nöropati, göz ve diyabet ilişkisi, diyabette ilaç kullanımı, diyabette beslenme, insülin kalem kullanımı ve kan şekeri ölçme cihazları ile ilgili diyabet hastalarının dikkat etmesi gereken konularda bilgiler verildi.

Seminerde katılımcılara ara öğün olarak meyveli yoğurt ve tarçın ikam edilirken, diyabet hastalarının günlük yaşamlarında kullanacakları diyabet destek kiti hediye edildi. Seminere katılan vatandaşlar etkinlikten oldukça memnun kalırken, bu tür seminerlerin daha sıklıkla yapılması gerektiğini, bu tür ortamlarda hastaların doktorlarla bire bir görüşme ve soru sorma imkanı bulduklarını dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere ve sunum yapan hekimlere teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medical Parkta 'Diyabet ve Siz' Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement