Mersin İşkur'dan Mtosb ve Mesbaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mersin İşkur'dan Mtosb ve Mesbaş'a Ziyaret

Mersin İşkur\'dan Mtosb ve Mesbaş\'a Ziyaret

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa Kutlu, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) ile Mersin Serbest Bölge İşleticisi A.Ş. (MESBAŞ) yönetimlerini ziyaret ederek, 2014 İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı için işbirliği yapma önerisinde bulundu.

11.06.2014 16:05

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa Kutlu, Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) ile Mersin Serbest Bölge İşleticisi A.Ş. (MESBAŞ) yönetimlerini ziyaret ederek, 2014 İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı için işbirliği yapma önerisinde bulundu.

Mersin İŞKUR'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin İŞKUR'un kentteki özel ve kamu sektörü temsilcileri ile ilişkilerini geliştirmek, işsizliğin Mersin'deki önemli nedenlerinden biri olan işgücü piyasasının organizasyon eksikliğinin getirdiği olumsuz sonuçları gidermeye yönelik olarak dernek, komite ve odaları ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda İl Müdürü Kutlu, İş ve Meslek Danışmanı Serkan Özada ve Araştırmacı Rıfkı Yetkiner ile birlikte önce MTOSB Müdürü Halil Yılmaz'ı, daha sonra da MESBAŞ Genel Müdürü Edvar Mum'u ziyaret etti. Her iki ziyarette de Mersin İŞKUR'un işverenlere dönük hizmetleri, Teşvik Sistemi, Mersin İnsan Kaynakları Grubu ve İstihdam Fuarı konularında fikir alışverişinde bulunan Kutlu, kurumun iş arayanlar ile işverenler arasında köprü vazifesi gördüğünü, bu misyonu gerçekleştirmek için Mersin'deki kamu-özel sektördeki kuruluşlarla işbirliğini sürdürebilir kılmanın önemli olduğunu belirtti. Kutlu, Yılmaz ve Mum'a, düzenleyecekleri 2014 İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nda işbirliğine gitme çağrısında bulundu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin İşkur'dan Mtosb ve Mesbaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement