Batı Akdeniz bölgesinde vatandaşların yüksek sıcaklık ve nemden oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunuldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, batı Akdeniz bölgesinde hava sıcaklığının 2 ila 8 derece artacağı bildirildi. Yüksek sıcaklık ve nemden dolayı oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Ayrıca açıklamada, akşam saatlerinden itibaren Bodrum ile Marmaris açıklarında fırtınamsı rüzgar eseceği kaydedildi.
Denizlerde ise rüzgarın kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, Bodrum ile Fethiye arasında 4 ila 6, akşam saatlerinde Bodrum ve Marmaris açıklarında ise 5 ila 7 kuvvetinde eseceği, dalga yüksekliğinin de 1 ila 3 metre arasında olacağı belirtildi. - Ankara
Son Dakika › Yerel › Meteoroloji'den Sıcak Hava Uyarısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.