MHP Adaylarıyla Gurur Duyuyor - Son Dakika
Yerel

MHP Adaylarıyla Gurur Duyuyor

MHP Adaylarıyla Gurur Duyuyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Sinan Erdem Salonu'nda gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında İzmir'de 7 ilçenin belediye başkan adayını daha duyurdu.

09.12.2013 16:20

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Sinan Erdem Salonu'nda gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında İzmir'de 7 ilçenin belediye başkan adayını daha duyurdu. MHP, böylece İzmir'de bugüne kadar 16 ilçenin belediye başkan adayını açıklamış oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği 3.'üncü Etap Aday Tanıtım Toplantısında, İzmir'de 7 ilçenin belediye başkan adayını açıkladı.

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin gerçekleştirdiği konuşmanın ardından açıklanan adaylar hakkında bilgi veren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş "Adaylarımız İzmir'in ve partimizin gururudur" dedi.

KARATAŞ: ADAYLARIMIZ SADECE BİZİM DEĞİL İLÇELERİNİN DE GURURU

Karataş, "İlçe belediye başkan adaylarımızın büyük bir kısmını açıkladık. Başkan adaylarımız sadece bizim değil ilçelerinin de gururu olan insanlardır. Kendileriyle seçim başarısı kazanacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

MHP'nin Bayındır adayı Mümtaz Almışlar oldu. Bayındır'ın tanınmış simalarından olan Almışlar, Bayındır Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürütürken MHP Aday olmak üzere görevinden ayrıldı. Yedi yıl Bayındır Ziraat Odası Genel Sekreterliği görevinin ardından, üç yıldır da oda başkanlığını sürdüren Mümtaz Almışlar aynı zamanda Ziraat Odaları Birliği İzmir Koordinasyon Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyordu.

Bayraklı adayı Mehmet Toptaş, 2009 yılında da aday olmuştu. 9 Eylül İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan, 1982 yılından beri Mali Müşavirlik yapan Toptaş evli ve 3 çocuk babası. Toptaş, çok sayıda sivil toplum kuruluşunda üyeliği de bulunan Toptaş, halen köşe yazarlığı da yapmakta.

MHP'nin Gaziemir adayı olan Köksal Koç, 1980 doğumlu. Koç, Çınarlı EML ve Karaelmas Üniversitesi Harita Kadastro Mühendislik Fakültesi mezunu olup, 1994 yılından beri iş hayatında Adalet Bakanlığı Kamulaştırma Bilirkişisi olarak çalışmakta.

Menemen'den aday gösterilen Ahmet İncesu 1968 doğumlu. Ziraat Mühendisliği doktorası sahibi olan İncesu, 2003 yılına kadar büyük şirketlerde yöneticilik yapmış,daha sonra da kendi işletmesini kurdu. 2009 yılında MHP Menemen İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilen İncesu, evli 2 çocuk babasıdır.

MHP Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür, 1971 doğumlu ve Selçuk'ta turizmle uğraşmakta. Ülkü Ocakları Başkanlığı'ndan sonra uzun yıllardır MHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten Görür, evli ve iki çocuk babası.

MHP'nin Narlıdere adayı Umut Göl de 1977 doğumlu. Evli ve bir çocuk babası olan eğitimci olan Göl, Narlıdere'de kendisine ait olan eğitim kurumunu işletiyor. Göl, MHP İlçe Başkanlığı görevinden aday olmak için ayrıldı.

Tire Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Hasan Çağlı da, 1965 Tire doğumlu. İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu olan Çağlı, Tire'de serbest avukat olarak çalışıyor. Tire Kültür Derneği kurucu üyesi olan Çağlı, Tire Ülkü Ocakları Başkanlığı da yaptı. Evli iki çocuk babasıdır. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Adaylarıyla Gurur Duyuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement