MHP Ankara İl Başkanlığı'nda, Ramazan Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

MHP Ankara İl Başkanlığı'nda, Ramazan Bayramı Coşkusu

MHP Ankara İl Başkanlığı\'nda, Ramazan Bayramı Coşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı’nda, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma coşkusu yaşandı.

07.07.2016 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı'nda, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma coşkusu yaşandı. Erken saatlerde il binasına gelen partililer düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

MHP Ankara İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törenle partililerle bayramlaştı. 7'den 70'e her yaştan partilinin geldiği törende birlik ve kardeşlik vurgusu yapıldı. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, bayram günlerinin kardeşliğin ve dostluğun pekişmesinde bir fırsat olduğunu belirterek, "Bu güzel bayram gününde kucaklaşmanın ve candan birbirimize sarılmanın daha heyecanını yaşadık" dedi.

Çetinkaya, rahmet ve merhamet ayı Ramazanı Şerifin ardından kavuşulan bir bayramı daha kutlamanın sevincini ve hazzını yaşadıklarını dile getirerek, "Kardeşliğin, arkadaşlığın pekişmesi açısından fırsat günleri olan bayram günlerinden birini daha geride bırakırken kucaklaşmanın ve candan birbirimize sarılmanın daha heyecanını yaşadık. Bu vesileyle bugün Ankara İl Teşkilatımızdaki bayramlaşma töreninde buluştuğumuz tüm dava arkadaşlarımıza, partililerimize ve Ankaralı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Allah'ım hepsinden razı olsun. Yüce yaradan, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Ankara İl Başkanlığı'nda, Ramazan Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement