MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Adilcevaz'da - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Adilcevaz'da

MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Adilcevaz\'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde MHP Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Eyüp Altay’a destek vermek amacıyla Bitlis’in Adilcevaz ilçesine geldi.

23.03.2014 11:18

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde MHP Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Eyüp Altay'a destek vermek amacıyla Bitlis'in Adilcevaz ilçesine geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Adilcevaz'da partisinin ilçe başkanlığını ziyaret ederek, MHP Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Eyüp Altay'ın seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Türkeş, ilçe binasından vatandaşlara yaptığı konuşmada ilk kez Ahlat ve Adilcevaz'a geldiğini ifade ederek; "30 Mart yerel seçimlerinde sandığa gittiğinizde Adilcevaz'ın geleceği için oy kullanın. Kim daha iyi projeler üretiyorsa ona oy verin. Eyüp bey tanığımız bildiğimiz bir arkadaşımızdır ve kendisini Adilcevaz'a hizmet etmesi için size aday olarak gönderdik. Eyüp bey çok güzel projeleriyle gençlerimize iş bulacaktır. Eyüp bey genel başkanımızdan kazanacak olan MHP belediyelerine Adilcevazlı gençlere iş imkanı sağlama sözü almıştır. Adilcevaz'da ciddi projeleri olan Eyüp beye destek vermenizi sizlerden istiyorum" dedi.

MHP Adilcevaz Belediye Başkan Adayı Eyüp Altay ise, MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in ilçeyi ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Allah izin verirse 28 Mart'ta ki mitingimizde Adilcevazlı hemşerilerimize projelerimizi ayrıntılı bir şekilde anlatacağız. Hiç bir projemizin yalanı yoktur. Projelerimizi mitingimizde haykıracağız. Adilcevaz Belediye Başkanlığını kazanmamız halinde projelerimizi isteseler de yapacağız istemeseler de yapacağız" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in Adilcevaz'ı ziyaretine MHP Bitlis İl Başkanı Metin Taşdemir, MHP Ahlat Belediye Başkan Adayı İsmail Yurttaş ve partililer eşlik etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkan Yardımcısı Türkeş Adilcevaz'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement