Milletvekili Yılmaz'dan Kaymakam ve Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Yılmaz'dan Kaymakam ve Belediye Başkanına Ziyaret

Milletvekili Yılmaz\'dan Kaymakam ve Belediye Başkanına Ziyaret

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Aşkale ilçesindeki temasları kapsamında İlçe Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış’ı ziyaret etti.

05.03.2014 14:20

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Aşkale ilçesindeki temasları kapsamında İlçe Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yaptırmış'ı ziyaret etti.

Yılmaz, AK Parti İlçe teşkilatını ziyaretinin ardından İlçe kaymakamlığına geçerek Kaymakam Mustafa Fırat Taşolar ile görüştü. İlçe hakkında bilgi alan Milletvekili Yılmaz, sorunların çözümü konusunda gerekli çalışmanın en kısa zamanda gerçekleştirileceğini belirtti. Yılmaz, "Kaymakam bey siz benim memleketime hizmet ediyorsunuz. Bu sebepten dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

BAŞKAN YAPTIRIMIŞ'A ZİYARET

İlçe Kaymakamlığının ardından Aşkale Belediyesine geçen AK Parti Milletvekili Yılmaz, Başkan Dr. Ahmet Yaptırmış ile görüştü. Yılmaz, uzun yıllar Aşkale'ye hizmet eden ve bu dönem aday gösterilmeyen Ahmet Yaptırmış'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz belediye ziyaretinin ardından ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Vatandaşlar Yılmaz'a yakın ilgi gösterdiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Yılmaz'dan Kaymakam ve Belediye Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement