Minik Ali Efe, Kendisine Başkan Alıcık'ı Örnek Aldı - Son Dakika
Yerel

Minik Ali Efe, Kendisine Başkan Alıcık'ı Örnek Aldı

Minik Ali Efe, Kendisine Başkan Alıcık\'ı Örnek Aldı

Nazilli Beşeylül İlköğretim Okulu 1'inci sınıf öğrencisi Ali Efe Elmacı, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı kendisine örnek aldı.

10.03.2013 13:03

Nazilli Beşeylül İlköğretim Okulu 1'inci sınıf öğrencisi Ali Efe Elmacı, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı kendisine örnek aldı.

Başkan Alıcık'ı makamında ziyaret eden Elmacı, "Büyüyünce Haluk amca gibi ben de belediye başkanı olacağım. Çünkü belediye başkanı olarak en çok çocuklarla ilgileniyor. Okullarımıza yardımlar yapıyor. Biz çocuklar için parklar yaparak oyun alanları yaratıyor ve karne aldığımızda karne hediyesi olarak lunapark bileti veriyor. Bizlerle ilgileniyor. Herkesin yardımına koşuyor" dedi.

Ali Efe Elmacı, annesi Nermin Topuçar ile birlikte Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir açıklama yapan anne Nermin Topuçar, oğlunun uzun zamandan bu yana Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile tanışmak istediğini söyledi. Ali Efe'nin bu isteğini arkadaşları ve öğretmenleriyle de paylaştığını ifade eden Topuçar, "Oğlum hep Haluk Alıcık ile karşılaşacağı anı bekliyordu" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık ise Ali Efe Elmacı sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Ali Efe, Kendisine Başkan Alıcık'ı Örnek Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement