Mkü Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisine Ödül - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Mkü Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisine Ödül

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Mkü Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisine Ödül

Mustafa Kemal Üniversitesi (Mkü) Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Öğrencisi Kahramanmaraş'ta Düzenlenen Resim ve Heykel Yarışması'nda Dereceye Girerek İkinci Oldu.

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğrencisi Kahramanmaraş'ta düzenlenen Resim ve Heykel Yarışması'nda dereceye girerek ikinci oldu.

MKÜ Rektörü Şerafettin Canda, "Plajda oturan kadın" çalışmasıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren heykel bölümü öğrencisi Zeynep Kaplan ve Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Melih Apa'yı makamında kabul etti.

Öğrencilerinin Resim ve Heykel Yarışması'nda ikinci olmasından gurur duyduğunu ifade eden Rektör Canda, bu tür ödüllerin daha da artması gerektiğini söyledi.

(OK-AB-Y) 21.05.2008 16:55 TSİ

Kaynak: İHA