Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümüne İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Yerel

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümüne İlişkin Soruşturma

Muhsin Yazıcıoğlu\'nun Ölümüne İlişkin Soruşturma

Alperen Ocakları Şarkışla Şube Başkanı Altunbulak: "Bu suikastle ilgisi olanlar, bir an önce adalet karşısına çıkıp hesap vermelidir"

24.05.2014 22:56

Alperen Ocakları Şarkışla Şube Başkanı Alparslan Altunbulak, Kahramanmaraş'ta 5 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmaya ilişkin, "Bu suikastle ilgisi olanlar, bir an önce adalet karşısına çıkıp hesap vermelidir" dedi.

Alparslan Altunbulak ve beraberindekiler, Alperen Ocakları Şube binasından yaklaşık 100 metre ilerideki Şarkışla Hükümet Konağı'na kadar yürüdü.

Altunbulak, yürüyüşün ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüne ilişkin soruşturma dosyasının, özel yetkili mahkemelerin kapatılmasının ardından Malatya'dan Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildiğini anımsattı.

Soruşturma kapsamında son yaşanan gelişmelere değinen Altunbulak, bazı kişiler hakkında takipsizlik kararı verildiğine işaret ederek, "Cuma günü verilen karar, biz Alperenlerin sabrını taşırmıştır" dedi.

Altunbulak, "Bu suikastin ucu nereye gidiyorsa gitmelidir. Burada hesabı olanlar, bu suikastle ilgisi olanlar, bir an önce adalet karşısına çıkıp hesap vermelidir. Bizler, buradan, Şarkışla'dan, şehidimizin babaocağından uyarıyoruz" diye konuştu.

BBP Şarkışla İlçe Başkanı Şükrü Tinni de Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüyle ilgisi olanların adalet önüne çıkarılmasını ve olayın aydınlatılmasını istedi.

Basın açıklamasına, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eniştesi Fevzi ve yeğeni Hasan Ocak ile yaklaşık 100 kişi katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümüne İlişkin Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement