Müsiad Batman Şubesi'nden Açıklama."İş Makineleri ve Şantiyelerin Yakılması Hiç Bir Zümreye Fayda... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Müsiad Batman Şubesi'nden Açıklama."İş Makineleri ve Şantiyelerin Yakılması Hiç Bir Zümreye Fayda...

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

MÜSİAD Batman Şubesi'nce, bölgede çalışan firmalara ait iş makineleri ve şantiyelerin yakılmasının hiç bir zümreye fayda sağlamayacağı bildirildi.

MÜSİAD Batman Şubesi'nce, bölgede çalışan firmalara ait iş makineleri ve şantiyelerin yakılmasının hiç bir zümreye fayda sağlamayacağı bildirildi.

MÜSİAD Batman Şubesi'nden yapılan açıklamada, halka hizmet sunabilmek için zor doğa şartlarına rağmen faaliyet gösteren ve bölgenin kalkınması adına mücadele eden firmalara yönelik gerçekleştirilen saldırıların tüm kamuoyunu derinden yaraladığı kaydedildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"İş makineleri ve şantiyelerin yakılması hiç bir zümreye fayda sağlamaz. Bu itibarla tüm çevrelerin sağduyulu davranarak hareket etmesini, bölgede faaliyet gösteren firmalara ait şantiye ve ekipmanlarına zarar verilmemesini, daha huzurlu bir ortamda faaliyetlerini sürdürebilmeleri adına gerekli hassasiyetin gösterilmesini ümit ediyoruz."

Muhabir: Yılmaz ekinci

Yayıncı: Şengül Oymak - BATMAN

Kaynak: AA

Advertisement