Nazilli'de 801 Sokağın Engeli Kaldırıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de 801 Sokağın Engeli Kaldırıldı

Nazilli\'de 801 Sokağın Engeli Kaldırıldı

Nazilli Belediyesi, Yeşil Mahalle 801 Sokağın Alparslan Türkeş Bulvarı ile arasında kalan ve yol geçişini kapatan müstakil evin bahçe duvarı yıkılarak yol genişletmesi yapıldı.

16.05.2016 16:40

Nazilli Belediyesi, Yeşil Mahalle 801 Sokağın Alparslan Türkeş Bulvarı ile arasında kalan ve yol geçişini kapatan müstakil evin bahçe duvarı yıkılarak yol genişletmesi yapıldı.

Fen İşleri Müdürlüğünün Yeşil Mahallede daha önce açmış olduğu 801 sokağın Alparslan Türkeş Bulvarı girişindeki kısmında kalan müstakil evin avlu duvarı yıkılarak yol genişletmesi çalışması gerçekleştirildi. 801 sokağın giriş kısmını daraltması sebebi ile araç trafiği açısından problem teşkil eden evin bir bölümü imara uygun şekilde yıkılarak kazandırılan yeni alan yola dahil edildi. Yıkım sonrasında tesviyesi yapılan yol tamamen düzenlenerek parke taşı ile kaplandı. Yapılan çalışmalar ile 801 sokağın Alparslan Türkeş Bulvarına bağlantısı sağlanmış oldu.

Orta refüjlerinin yeşillendirilme çalışmalarını Nazilli Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğünce gerçekleştirilen yol genişletme ve yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İmar ve Şehircilik Müdürü Koray Öden, Park ve Bahçeler Müdürü Şükrü Irgat, Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur'dan bilgiler aldı. Genişletme çalışması ile bölgede yaşayan vatandaşların rahat ettiğini belirten Başkan Alıcık imarlı, planlı ve projeli yollar ile Nazilli'nin trafiğinin rahatlatıldığını söyledi. Nazilli'de yapılan yol açma ve yol düzenleme çalışmalarında alt yapısı sağlam kullanımı rahat yolları yapmaya özen gösterdiklerini ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de 801 Sokağın Engeli Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement