Nizip'te 3. Bahar Şenlikleri Konserlerle Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Nizip'te 3. Bahar Şenlikleri Konserlerle Sona Erdi

Nizip\'te 3. Bahar Şenlikleri Konserlerle Sona Erdi

"Nizip 3. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği" Sanatçı Özlem Özel ve Sanatçı Yunus Bülbül tarafından verilin konserle sona erdi.

29.05.2013 09:53  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Nizip 3.Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği" etkinlikleri çerçevesinde Nizip Kapalı Spor Salonunda Sanatçı Özlem Özel ve Sanatçı Yunus Bülbül tarafından verilin konserle sona erdi.

Konsere; Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan ve Meslek Yüksekokulu Öğretim elemanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. "Ömrüm Seninle Geçsin, Sevdiğimin Kurbanıyım, Aşığım Bir Kuluna, Alışmışım Bir Kere, Taht Kurmuşsun Kalbime" gibi birbirinden güzel eserlerini seslendiren Sanatçı Özlem Özel, "Beni bu Nizip Bahar Şenliklerine davet ettiği için sayın dekanım Prof. Dr. Mehmet Özaslan hocamıza ve bizleri bu gecede yalnız bırakmayan Nizip halkına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Yunus Bülbül ise izleyicilerin arasına girerek, davetlilerin hoşça vakit geçirmesini sağladı. Gecenin sonunda, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan tarafından Özlem Ezel ve Yunus Bülbül'e Bahar Şenliği anısına plaket verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nizip'te 3. Bahar Şenlikleri Konserlerle Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement