Nusaybin'de Anız Yakma Kavgası: 12 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Nusaybin'de Anız Yakma Kavgası: 12 Yaralı

Nusaybin\'de Anız Yakma Kavgası: 12 Yaralı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde iki aile arasında anız yakma nedeniyle çıkan silahlı, bıçaklı kavgada, 12 kişi yaralandı

29.06.2011 13:20

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde iki aile arasında anız yakma nedeniyle çıkan silahlı, bıçaklı kavgada, 12 kişi yaralandı. Kavga, yaralıların tedavisinin sürdüğü hastane bahçesinde de devam etti. Polis, kavgayı ayırmak için havaya ateş açtı.

Olay dün akşam saat 22. 30 sıralarında Çölova Köyü'nde meydana geldi. Osmanoğlu ailesinden biri buğday tarlasındaki anızları yaktı. Demir ailesinin üyeleri ise, anızları yakan kişi ile 'neden anız yaktın' diyerek tartışmaya başladı. Sözlü tartışmaya, iki ailenin diğer fertlerinin karışması üzerine silahlı, bıçaklı kavgaya dönüştü.

Av tüfeklerinin kullanıldığı kavgada, Kahraman Osmanoğlu (28), Hüseyin Osmanoğlu (52), Seyran Osmanoğlu (46), Sadam Osmanoğlu (14), ve Cengiz Osmanoğlu (22) ile ismi belirlenmeyen 7 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar Nusaybin ve Kızıltepe'deki hastanelerde tedavi altına alınırken, taraflar bu kez de Nusaybin Devlet Hastanesi bahçesinde kavga etmeye başladı. Polis, kavgayı ayırmada zorlanınca havaya ateş etmek zorunda kaldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Nusaybin'de Anız Yakma Kavgası: 12 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement