Darende ilçesindeki Özel Birgül İlköğretim Okulu öğrenci velileri arasında masa tenisi turnuvası düzenledi.
Okulun spor salonunda yapılan "Şampiyon benim babam" adlı etkinlikte öğrenci velileri takımlar halinde rakipleriyle karşılaştı. Babalar seti almak için ter dökerken, çocukları onları tezahüratlarıyla destekledi.
Velilerin oluşturduğu takımlar kıyasıya yarıştı. Turnuva sonunda derecelere madalya verildi.
Veliler arasında diyalog, işbirliği, dayanışma ve birlik, beraberliği sağlamak amacıyla masa tenisi turnuvası düzenlediklerini kaydeden Okul Müdürü Zeliha Yıldız, sosyal etkinliklerin eğitime olumlu etkiler sağladığını bildirdi.
Bu tür sosyal etkinliklerin velileri tarafından ilgiyle karşılandığını ifade eden Yıldız, "Programımızda veliler neşeli, samimi ve aynı zamanda iddialı bir şekilde oynadı. Eğitimde öğrenci-öğretmen, veli işbirliği başarıya önemli etkisi olduğunu görüyoruz" diye konuştu.
18 velinin yarışmacı olarak katıldığı turnuvayı Bedri Canpolat birincilikle bitirirken, Esat Aslan Işık ikinci, Mehmet Ocakcı adlı veli ise üçüncü oldu.
- MALATYA
Son Dakika › Yerel › Öğrenci Velileri Masa Tenisi Turnuvasında Ter Döktü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.