Öğretim Elemanlarından Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Öğretim Elemanlarından Resim Sergisi

Öğretim Elemanlarından Resim Sergisi

Gaziantep Üniversitesi Öğretim elemanları Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi’nde resim sergisi açtı.

27.12.2013 18:15

Gaziantep Üniversitesi Öğretim elemanları Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi'nde resim sergisi açtı.

Sergiye katkı sağlayan öğretim elemanları Ali Sait Liman, Ayhan Özer, Ceren Yıldırım Özbarutçu, Deniz Vuruşkan, Ebru Çoruh, Elif Şenel, İbrahim Yıldız, Mehmet Ahmet Bülez, Muhammed Aliyev, Nazan Avcıoğlu Kalebek, Özlem Coşkun ve Tuncay Çiçek değişik tarzda yaptıkları resimleri Cenani Konağı'nda sergiye açtı.

Öğretim elemanları ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdikleri sergi açılışında konuşan Yardımcı Doçent Doktor Ayhan Özer, Gaziantep'te sanat etkinliklerini artırmak istediklerini belirterek, "Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının açmış olduğu sergiyi hep birlikte gezeceğiz. Resim bölümünden bizlerin eserleri var. Moda ve Tasarım Bölümünden hocalarımızın eserleri var. Sinema Tv Bölümünden de Ali Hocamızın filmi yukarıda gösterimi olacak. Gaziantep'te sanat etkinliklerini artırmak istiyoruz. Resim bölümünü de kurmak istiyoruz. Daha fazla bir arada olmak için biz gayret edeceğiz. Gelen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Özer'den sonra sergi açılışında konuşan Yardımcı Doçent Doktor Ali Sait Liman da sergide emeği geçen Ayhan Özer ve Güzel Sanatlar Fakültesi bölümü hocalarına teşekkür ederek sergilerin devamlılığı dileğinde bulundu.

Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreteri Ercan Eroğlu ise, "Üniversite olarak sanat ve kültüre önem veren bir konuma gelmek için uğraş vermekteyiz. Bu tarihi ve güzel mekanda çok çeşitli etkinliklerde bulunduk. Devamı da gelecek. Tabi bunların hepinizin katkılarıyla olacağına inanıyoruz. Bu serginin meydana gelmesinde ve ya oluşturulmasında emeği geçen herkese sayın rektörüm adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Sergi açılışı programı öğretim görevlileri ve öğrenciler tarafından serginin gezilmesi, sinema gösteriminin izlenmesi ve kokteyl ile sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretim Elemanlarından Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement