Okullararası Masa Tenisi Yıldızlar İl Birinciliği Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Okullararası Masa Tenisi Yıldızlar İl Birinciliği Sona Erdi

Okullararası Masa Tenisi Yıldızlar İl Birinciliği Sona Erdi

Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Masa Tenisi Yıldızlar İl Birinciliği”sona erdi.

21.03.2016 09:57

Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Masa Tenisi Yıldızlar İl Birinciliği"sona erdi. Kızlarda Ömer Kabaatbilen, Erkeklerde Evliya Çelebi Ortaokulları il birincisi oldu.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Asım Savaş Spor Salonunda üç gün süren masa tenisi müsabakalarına 30 okuldan toplam 240 kız ve erkek sporcunun katıldığını, turnuva sonucunda kızlarda birinciliği Sarıçam Ömer Kanaatbilen, ikinciliği Kozan Şehit Cengiz Eroğlu, üçüncülüğü Çukurova Şehit Muhammet Ali Demir, dördüncülüğü ise ise Kozan İsmet İnönü Ortaokulu'nun kazandığını, söyledi.

Yılmazel, erkeklerde ise birinciliği Sarıçam Evliya Çelebi, ikinciliği Seyhan Taşkent,üçüncülüğü, Feke Lütfiye Ayşe Baytok, dördüncülüğü ise Kozan İsmet İnönü Ortaokulu'nun elde ettiğini söyledi.

Dereceye giren okullara ödüllerini:

Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Sarıçam Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Okul Sporları Koordinatörü Nida Kaya, Asım Savaş Spor Salonu Tesisi Amiri Miktad Birer, Kozan İsmet İnönü Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Cumali Erol, Ömer Kanaatbilen Okulu Beden Eğitim Öğretmeni Ersan Karaoğlan ile Evliya Çelebi Okulu Beden Eğitim Öğretmeni Erhan Karakılçık tarafından dereceye giren okulların madalya ve kupalarını verdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullararası Masa Tenisi Yıldızlar İl Birinciliği Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement