Ordu İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Yılmaz, "Ünye Kapalı Spor Salonu inşaatının yüzde 99'u tamamlandı" dedi.
Yılmaz, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ile birlikte Ünye Kapalı Spor Salonu inşaatında incelemelerde bulundu.
2 bin kişilik Kapalı Spor Salonu'nda çalışmaların sorunsuz devam ettiğini belirten Yılmaz, "Kapalı spor salonunda son durumun ne olduğunu incelemek üzere biz Ordu'dan geldik. Salonla ilgili acil çıkış esnasında salon boşaltılamaz diye bir takım söylentiler oldu. Acil çıkış zannedilen yerler normal çıkıştır ve acil salonu boşatılacak konumdadır. Ünye Kapalı Spor Salonu inşaatının yüzde 99'u tamamlandı. Birkaç ay içerisinde salonumuzu Ünye'nin ve Ordu'nun hizmetine açacağız" dedi.
- ORDU
Son Dakika › Yerel › Ordu İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yılmaz.'Kapalı Spor Salonu İnşaatının Yüzde 99'u... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.