Ordu'nun İlk Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Ordu'nun İlk Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Görevine Başladı

Ordu\'nun İlk Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Görevine Başladı

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Öztürk: "Bugüne kadar ilimizde çocuk kardiyolojisi branşının bulunmamasından dolayı birçok hastamızı il dışına sevk etmek zorunda kalıyorduk"

05.02.2014 16:56

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Öztürk, kentte ilk çocuk kardiyolojisi uzmanı Dr. Özlem Turan'ın ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde görevine başladığını bildirdi.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Ordu'nun ilk çocuk kardiyolojisi uzmanına sahip olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Amaçlarının halka en iyi hizmeti vermek olduğunu ifade eden Öztürk, şunları kaydetti:

"Çocuk kardiyoloji uzmanının gelmesiyle bölgede büyük bir eksikliği tamamlamış olduk. Bugüne kadar ilimizde çocuk kardiyolojisi branşının bulunmamasından dolayı birçok hastamızı il dışına sevk etmek zorunda kalıyorduk. Herkesi üzen bu durumu sona erdirdik. Çocuk kardiyoloji uzmanımız göreve başlayalı çok kısa bir süre olmasına rağmen çevre il ve ilçelerden de hastalar gelmeye başladı. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır. İlimize ve tüm bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu'nun İlk Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement