Orduspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Orduspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Orduspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Adanaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

05.09.2014 20:42  Güncelleme: 09:58

Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde, teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde yapılan çalışmaya milli takım kampında bulunan Michel Landel ile izinli Martin Mutumba'nın yanı sıra sakatlığı devam eden Bilal Türkgüler katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı sahada gerçekleştirilen taktik çalışmayla sona erdi.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan forvet oyuncusu Ali Güzeldal, sıkıntılı bir süreci geride bıraktıklarını söyledi.

Takım arkadaşlarıyla sağlam bir duruş örneği sergileyerek güzel giden ortamı bozmak istemediklerini ifade eden Güzeldal, şöyle devam etti:

"Lisanslarımız çıkmasa belki altı ay gibi bir süre boşta kalma durumumuz olabilirdi. Ama oyuncu arkadaşlarımızla dirayetli davranarak takımda kaldık. Sonuçta verilen sözler yerine geldi. Kayserispor maçında oynayamadığımız için tabii ki üzgünüz. Ancak artık o maç geride kaldı. Şimdi önümüzde Adanaspor maçı var. Hazırlıklarımız çok iyi devam ediyor. Sıkıntılardan tamamen kutulmuş bir Orduspor sahada olacak."

Mor beyazlı ekibin kalecisi Valeri Fomichev ise Süper Lig'e çıkmak için ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Geçen sezon Süper Lig'in kapısından döndüklerine işaret eden Fomichev, "Benim lisans sorunum vardı. O da yöneticilerimiz desteğiyle son buldu. Hocamızın görev vermesi halinde artık takımdaki yerimi alabilirim. İyi mücadele ederek geçen sezon kapısından döndüğümüz Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Adanaspor-Orduspor maçı 14 Eylül Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda yapılacak. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orduspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement