Örgüt Üyesi Oldukları İleri Sürülen Öğretmenler Hakim Karşısında - Son Dakika
Yerel

Örgüt Üyesi Oldukları İleri Sürülen Öğretmenler Hakim Karşısında

Örgüt Üyesi Oldukları İleri Sürülen Öğretmenler Hakim Karşısında

15 temmuz darbe girişiminin ardından haklarında inceleme başlatılan öğretmenler hakim karşısına çıktı.

21.11.2016 13:36

15 temmuz darbe girişiminin ardından haklarında inceleme başlatılan öğretmenler hakim karşısına çıktı.

Gerçekleştirilmek istenilen darbe girişiminin ardından düzenlenen FETÖ/PDY operasyonlarında evlerinde yapılan aramaların ardından gözaltına alındıktan sonra tutuklanan 25 öğretmen hakim karşısına çıktı.

Haklarında hazırlanan iddianamenin ardından savunmalarını yapan öğretmenler haklarındaki örgüt üyesi suçlamalarını kabul etmedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Örgüt Üyesi Oldukları İleri Sürülen Öğretmenler Hakim Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement