Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Fahrettin Ulu Sakarya' Da - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Fahrettin Ulu Sakarya' Da

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Fahrettin Ulu Sakarya\' Da

İl Ormanı ve Poyrazlar Gölü Tabiat Parkları içinde yer alan idari binalarının ve çevre düzenleme çalışmalarının bitme aşamasındaki son durumu incelemek üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1.Bölge Müdürü Fahrettin Ulu, Bölge Müdür Yardımcısı Vedat...

20.09.2012 16:09

İl Ormanı ve Poyrazlar Gölü Tabiat Parkları içinde yer alan idari binalarının ve çevre düzenleme çalışmalarının bitme aşamasındaki son durumu incelemek üzere Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Fahrettin Ulu, Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dilaver ve İzmit Şube Müdürü Nevzat Ağlan ile birlikte Sakarya şube Müdürlüğünün çalışmalarını yerinde görmek üzere Sakarya'ya geldiler.

Sakarya Şube Müdürü Osman Demirel tarafından karşılanan Bölge Müdürü Fahrettin Ulu ve beraberindeki heyet İl Ormanı ve Poyrazlar Gölü Tabiat Parklarında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Bölge Müdürü Fahrettin Ulu İl Ormanı Tabiat Parkındaki idare binası inşaatının bitmiş olduğunu, çevre düzenlenmesinde de son aşamaya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı içindeki idare binasının tamir bakım ve çevre düzenleme çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Ulu, İl Ormanı Tabiat Parklarının ve Poyrazlar Gölü Tabiat Parklarının Bölge Müdürlüğü'nün vitrini olduğunu, Sakarya halkına yakışır birer tabiat parkı için çalıştıklarını belirterek yapılan çalışmaları başarılı bulduğunu söyledi. Poyrazlar Gölü Tabiat Parklarındaki çalışmaların halen devam ettiğini kaydeden Ulu, inşaatların ve çevre düzenleme çalışmalarının sona ermesinden sonra bu binaların açılışlarının yapılacağını söyledi.

Bölge Müdürü Fahrettin Ulu ve beraberindeki heyet Sakarya Şube Müdürlüğünün çalışmalarını inceledikten sonra Sakarya'dan ayrıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürü Fahrettin Ulu Sakarya' Da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement