Patnos Sml'de Eski ve Yeni Mezunlar Buluştu - Son Dakika
Yerel

Patnos Sml'de Eski ve Yeni Mezunlar Buluştu

Patnos Sml\'de Eski ve Yeni Mezunlar Buluştu

Ağrı'nın Patnos Sağlık Meslek Lisesi'nin geçen yılki mezunları bu yılki mezunlarıyla buluştu.

03.06.2013 12:19

Ağrı'nın Patnos Sağlık Meslek Lisesi'nin geçen yılki mezunları bu yılki mezunlarıyla buluştu.

Bir düğün salonunda düzenlenen mezunlar buluşturmasına veliler büyük ilgi gösterdi.Burada kısa bir konuşma yapan okul Müdürü Fikret Ayaz, buruk ve sevinci bir arada yaşadıklarını, eğitimde temel hedeflerinin, iyi bir gelecek, iyi bir eğitim ve öğretim olduğunu vurguladı.

Bu yıl il ve ilçede yapılan yarışmalarda birçok başarı elde ettiklerini belirten Ayaz, başarılarını kalıcı hale getirmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Bu yıl sınavlara girecek tüm öğrencilere başarı temennisinde bulunan Müdür Ayaz, mezun olan öğrencilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Konuşmanın ardından eski mezunlar tarafından bu yıl mezun olan öğrencilere birer plaket verildi. Hazırlanan okul dergisine sponsor olan esnaflara İlçe Kaymakamı Üzeyir Yılmaz tarafından plaket verildi. Mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan okul birincisi Derya Kaya, daha sonra da okul kütüğüne ismini çaktı. Program verilen yemekle son buldu.

Programa İlçe Kaymamı Üzeyir Yılmaz eşi Nur Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, Patnos Gazeteciler Derneği Başkanı Faruk Yavuz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos Sml'de Eski ve Yeni Mezunlar Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement