"Teknolojik Yatırımları Yerel Yönetim Görevi Sayıyorum" - Son Dakika
Yerel

"Teknolojik Yatırımları Yerel Yönetim Görevi Sayıyorum"

"Teknolojik Yatırımları Yerel Yönetim Görevi Sayıyorum"

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Bilimsel ve teknolojik yatırımları yerel yönetim görevi sayıyorum." dedi.

12.03.2014 08:28  Güncelleme: 09:16

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Bilimsel ve teknolojik yatırımları yerel yönetim görevi sayıyorum" dedi.

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, 8- 14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı. Pekgüzel, bilim ve teknolojiden uzaklaşmış toplumların kaderinin hüsran olduğunu belirterek; "Pozitif bilim ve teknolojiyi doğru kullanmayı bilmek toplumların kaderini değiştirir. Bu bakımdan 8-14 Mart günlerinde kutlanan "Bilim ve Teknoloji Haftası"nı önemsiyorum. Bir belediye başkan adayı olarak, bilim ve teknoloji yatırımlarının altyapısını sağlamayı görev olarak görüyorum" dedi.

Bilime ve bilmeye duyduğu merakın kendisine dört fakülte tahsili yaptırdığını anımsatan Yalçın Pekgüzel, "Ben iki fakülteyi kendim, iki fakülteyi de halkım için okudum. Makine mühendisliği ve işletme bilim uzmanlığını kendim; kamu yönetimi ve yerel yönetimler bilim uzmanlığınıda bir gün kamu görevine talip olma düşüncesiyle okudum. Bilim tek takip etmemiz gereken yoldur. Zira bugün gelişmiş ülkelerle aramızdaki farkı kapatmak ülke vizyonumuz olmalıdır. Bu konuda bir belediye başkan adayı olarak, seçilmem halinde bilim ve teknoloji alanındaki yatırımlara zemin hazırlamayı görev sayıyor; bilim insanlarımızın 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası'nı kutluyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Teknolojik Yatırımları Yerel Yönetim Görevi Sayıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement