Penaltı Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Madalya - Son Dakika
Son Dakika Logo

Penaltı Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Madalya

Penaltı Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Madalya
05.05.2016 15:31

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Haftası spor etkinlikleri çerçevesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında penaltı yarışması düzenledi.

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Haftası spor etkinlikleri çerçevesinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında penaltı yarışması düzenledi.

Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ödemiş Kapalı Spor Salonunda öğrencilere yönelik düzenlenen penaltı yarışması renkli görüntüler oluşturdu. Yarışma, Gençlik Haftası spor etkinlikleri çerçevesinde yapılırken, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri programa yoğun ilgi gösterdi. Müdürlük ve beden eğitimi öğretmenleri gözetiminde yapılan yarışmada, kendi kategorilerinde derece yapan öğrencilere madalya verildi.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesi Gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde Ödemiş'te öğrencilerimiz arasında penaltı yarışması düzenledik. İlkokullar, ortaokullar ve lise bölümlerinde kızlar ve erkekler kategorilerinde yarışmalarımızı öğretmenlerimizin desteği ile düzenledik. Dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Bundan sonraki günlerde de etkinliklerimiz sürecektir" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Penaltı Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Madalya - Son Dakika


Advertisement