Piknik İçin Spil Dağı'na Çıkan 4 Genç Kayboldu - Son Dakika
Yerel

Piknik İçin Spil Dağı'na Çıkan 4 Genç Kayboldu

Manisa'da, piknik için Spil Dağı'na çıkan 4 gencin kaybolduğu bildirildi.(23), havanın kararmasının ardından yönlerini kaybetti.

06.03.2013 22:41

Manisa'da, piknik için Spil Dağı'na çıkan 4 gencin kaybolduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Turgut Özal Mahallesi'nden Spil Dağı'na tırmanan Şerafettin Sencer (23), Muhsin Sencer (22), Seyfettin Ilgaz (23) ve Ahmet Sarıca

(23), havanın kararmasının ardından yönlerini kaybetti.

Gençlerin cep telefonundan polisi arayarak yardım istemesi üzerine, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı 6 kişilik arama kurtarma ekibi harekete geçti.

Kayıp kişilere ulaşmaya çalışan arama kurtarma ekibine, bölgeyi iyi bilen iki çobanın da eşlik ettiği belirtildi.

Muhabir: Turgay Duyar/ Halil Şahin

Yayıncı: Murat Taydaş - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Piknik İçin Spil Dağı'na Çıkan 4 Genç Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement