Piraziz'de 22. Ömer Hekim Sünnet Şöleni Başladı - Son Dakika
Yerel

Piraziz'de 22. Ömer Hekim Sünnet Şöleni Başladı

Piraziz\'de 22. Ömer Hekim Sünnet Şöleni Başladı

Piraziz ilçesinde hayırsever iş adamı Öner Hekim tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Ömer Hekim Sünnet Şölen"'nin 22'incisi törenle başladı.

11.06.2015 18:15

Piraziz ilçesinde hayırsever iş adamı Öner Hekim tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Ömer Hekim Sünnet Şölen"'nin 22'incisi törenle başladı.

İlçe aile sağlığı merkezi bahçesinde düzenlenen törende konuşan Piraziz Kaymakam Ahmet Müfit Dağ, şöleni geleneksel hale getiren Hekim'e teşekkür etti.

Dağ, Öner Hekim'in rahmetli oğlu "Ömer Hekim" anısına düzenlenen etkinlikte bugüne kadar yüzlerce çocuğun erkekliğe ilk adımlarını attığını vurgulayarak, "Bugün güzel bir gün, güzel bir toplantı, güzel bir organizasyon. Piraziz'i hepimiz biliyoruz. Biz de geldiğimi de öğrendik. Çok yetiştirdiği değerler var. Şeyh İdris'ten bu yana Pir Aziz olsun onların talebeleri olsun 300-400 yıl öncesinden yetiştirmeye başlamış ve son dönemde yetiştirdiği değerler de var bu değerlerden birisi de Öner Hekim. Sayın Öner Hekim rahmetli oğlu adına yaptırdığı hayırlar giderek artıyor. Hem okullar konusunda, hem böyle sağlık hizmetleri konusunda. Bu şekilde her yıl yapılan etkinlikler sayesinde Ömer'i anıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Piraziz'de 22. Ömer Hekim Sünnet Şöleni Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement