Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde Büyüklerin ve Miniklerin Karne Sevinci - Son Dakika
Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde Büyüklerin ve Miniklerin Karne Sevinci

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde Büyüklerin ve Miniklerin Karne Sevinci

Palandöken Belediyesi tarafından kısa süre önce Yunus Emre Mahallesin de halkın hizmetine sunduğu Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezin de faaliyet gösteren Ana Okulu (Okul Öncesi)’de Eğitim gören yaklaşık 62 minik öğrenciye ve 15 yetişkinin okuma yazma kursunda başarılı olan kursiyerlere 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının ilk yarıyıl karnelerini düzenlenen törenle aldılar.

22.01.2014 13:24

Palandöken Belediyesi tarafından kısa süre önce Yunus Emre Mahallesin de halkın hizmetine sunduğu Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezin de faaliyet gösteren Ana Okulu (Okul Öncesi)'de Eğitim gören yaklaşık 62 minik öğrenciye ve 15 yetişkinin okuma yazma kursunda başarılı olan kursiyerlere 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının ilk yarıyıl karnelerini düzenlenen törenle aldılar.

Düzenlenen törene Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların yogun çalışmalarından dolayı katılmazken törene Belediye Başkan Yardımcıların dan Muzaffer Taşyürek, Necdet Aydın, Mazhar Özdemir ile İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıların dan Fayik Kaymaz, Kültür Müdürü Muhammet Kars ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Yardımcıları miniklere temsili karnelerini verirken sorduğu soruların cevabını alınca öğrencileri tebrik ederek başarılar dilediler.

Palandöken Belediye Başkanı Yardımcısı ve Eğitimci olan Muzaffer Taşyürek, okulda yaptığı konuşmada "İlk ve Ortaöğretim Okullarımız Cuma günü yarıyıl tatiline giriyor. Çocuklarımızın karne sevincine ortak olmak için onların karnelerini verdik. Yarıyıl tatiline girecek olan çocuklarımızın anne ve babalarına tavsiyemiz çocuklarıyla daha çok vakit geçirmeleri zamanlarını onlarla paylaşmalarıdır. Bununla beraber çocukların anne ve babaları ile birlikte, kardeşleriyle, arkadaşlarıyla ve yakın akrabalarının çocuklarıyla vakit geçirmesi onların gelişimi adına kardeşliklerinin gelişmesi adına dostluklarının ilerlemesi adına son derece önemlidir. Tatilde kitap okumayı ihmal etmemeleri ve her gün en az yarım saatlerini kitap okumaya ayırmaları da çocuklarımızın gelişimleri ve kendilerini iyi yetiştirmeleri adına önemlidir. Bu nedenle anne babalarımızın çocuklarıyla birlikte kitap okumaya zaman ayırmaları onlara kitap okuma sevgisini kazandırmak için çok önemli olacağını düşünüyorum. Gelecek nesillerimizin sağlıklı, devletine ve milletine faydalı kişiler olarak yetişmesi için mutlaka çocuklarımıza vakit ayırmamız gerektiğini tekrar hatırlatarak çocuklarımıza iyi tatiller diliyorum" dedi. Öte yandan Kültür Merkezin de açılan Okuma-Yazma kursun da başarılı olan 15 yetişkin kursiyere ise Okur-Yazar belgesi verildi.

EĞİTİME ÖNEM VEREN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR

Palandöekn Belediye Başkanı Orhan Bulutların Eğitime ve Öğretime büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Taşyürek," Palandöken Belediyesi olarak hizmetlerimiz de sadece yol, asfalt, kentsel dönüşüm, imar, park, bahçe, temizlik gibi hizmetlerimiz yok. Eğitime ve öğretime de büyük önem veren bir Belediye Başkanımız var. Bugün Yunus Emre gibi yıllarca ihmal edilmiş bir mahallemize çok yönlü 12 derslik muazzam bir Kültür Merkezi inşa etmiştir. Şuan itibariyle Kültür Merkezimizin bünyesin de faaliyet gösteren çeşitli Meslek Edindirme kurslarımız da yaklaşık 900 kursiyerimiz eğitim alırken ilçemiz de bulunan okul bahçelerimizin çevre düzenlemesi, eğitim gören öğrencilerimize eğitim setleri ve kırtasiye desteklerimiz her yıl artırarak devam ettiriyoruz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde Büyüklerin ve Miniklerin Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement