Sağlık Meslek Lisesinde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Sağlık Meslek Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Sağlık Meslek Lisesinde Mezuniyet Coşkusu

Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin dokuzuncu mezuniyet töreni yapıldı.

15.06.2013 14:02

Çorlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesinin dokuzuncu mezuniyet töreni yapıldı. Törende mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

Okulun bahçesinde yapılan Mezuniyet törenine, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Cumhuriyet Savcısı Necat Batur, Milli Eğitimi Müdürü Muammer Okumuş Okul müdürü Kenan Bala, öğretmenler, davetliler ile öğrencilerin velileri katıldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Kenan Bal, bu güne kadar sağlık sektörüne 227 Anestezi, 116 Tıbbi sekreter,106 Hemşire toplam 449 kişi kazandırdıklarını belirtti. Bal, "Bugün çok anlamlı ve özel bir günde sizler birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizi yalnız bırakmadığınız için öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Bir eğitim yılının daha sonuna geldik. Bu eğitim yılında da 71 öğrencimizi bugün mezun ediyoruz. Bundan daha mutlu bir şey olamaz. Problemi olmayan tek okuldan bir tanesiyiz. Velilerime özellikle şunu söylemek istiyorum. Buradan mezun olan öğrencilerimizin iş bulma sıkıntısı yaşamayacaklar. Onların güzel bir meslekleri var. Mezun olan öğrencilerime bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Onları eğiten öğretmenlerimize ve tabi ki, ailelerine de ayrı bir teşekkürüm var."

HER ŞEY İNSAN İÇİNDİR

Törende konuşan, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ise, mezun olan öğrencilerin ülkede ki sağlık sektöründe hizmet vereceklerini belirterek, " Hiçbir hizmet doğrudan insan için değildir. Ancak sağlık hizmeti doğrudan insana yapılan bir hizmettir. Bunun için mezun olan bu geçlerimiz doğrudan insanlarımıza hizmet edeceklerdir. Bu önemli bir görevdir. Bunun için buradan mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum. Onları yetiştiren öğretmelerimizi kutluyorum. Ama en önemlisi bu öğrencilerimizin ailelerini kutluyorum."

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE PLAKET

Mezuniyet töreninde okul birincisi olan Işıl Eroğlu ve Dilara Durgun'a plaketleri verildi. Işıl Eroğlu'nun plaketini kaymakam Hulusi Doğan takdim etti. Dilara Durgun'un ise plaketini Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş verdi. Öğrencilerin aileleri sahneye davet edilerek toplum resim çekimi yapıldı. Tören diğer öğrencilerin mezuniyet belgelerinin verilmesiyle son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Meslek Lisesinde Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement