Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu

İslam aleminin Beraat kandilini kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Mübarek gün ve gecelerin, kendimizi bir kez daha gözden geçirmek, manevi sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmesi gerekmektedir” dedi.

20.05.2016 17:19

İslam aleminin Beraat kandilini kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Mübarek gün ve gecelerin, kendimizi bir kez daha gözden geçirmek, manevi sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmesi gerekmektedir" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Berat Kandili aynı zamanda mübarek Ramazan Ayını müjdelediğini belirterek, tüm bölge ve ülke insanının kandilini kutladı. Tahmazoğlu, "Mübarek gün ve geceler günahlardan berat etmek için bir vesile olarak görülmelidir. Berat Kandili, Müslümanların sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna gecelerden birisidir. Berat Kandilinde yapılan dua ve iyiliklerin önemi büyüktür. Böyle mübarek gecelerin manevi havası içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşmalı, dargınlık ve kırgınlıklara son verip nefretin yerine sevgiyi kucaklayarak kırık kalpleri onarmalıyız. Bu mübarek gecelerde kendimize ve tüm insanlığa dua edelim. Peygamber Efendimiz(S.A.V) birçok Hadis-i şeriflerinde Berat gecesinin feyiz ve bereketini nazara vermektedir. Bu vesile ile Berat kandilinizi kutluyor, memleketimize ve İslam alemine huzur, birlik ve beraberlik getirmesine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement