Şahinbey Belediyesi, Barak Mahallesi'nde 2 Sosyal Tesisin Yapımına Başladı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi, Barak Mahallesi'nde 2 Sosyal Tesisin Yapımına Başladı

Şahinbey Belediyesi, Barak Mahallesi'nde 2 sosyal tesisin yapımına başladı.

01.01.2012 11:40

Şahinbey Belediyesi, Barak Mahallesi'nde 2 sosyal tesisin yapımına başladı.

Barak İlköğretim Okulu karşısında yapımına başlanan sosyal tesis alanını gezerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, nüfus yoğunluğu çok fazla olan bu mahallede daha önce hiç sosyal tesis olmadığını belirterek, Barak Mahallesine iki sosyal tesisin yapılması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Güleryüzlü ve kaliteli hizmet anlayışı ile her bölgeye eşit hizmet sunmak için çalıştıklarını ifade eden Tahmazoğlu, vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlamak için gençlik merkezi ve sosyal tesis yapımına önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Sosyal tesise büyük ihtiyaç duyulan Barak Mahallesinde, iki sosyal tesis birden yapıyoruz. İnşaatına başladığımız birinci tesisimiz Barak İlköğretim Okulu karşısında dört katlı ve çok fonksiyonlu olacak. Aynı şekilde Hz. Ali Cami yanında bulunan belediyemiz arsasında yapımına başlanan ikinci sosyal tesis ve park çalışmamıza başladık. Yani Barak Mahallemize iki sosyal tesis birden yapıyoruz. Her iki sosyal tesisimizi birkaç ayda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız."

Barak Mahallesine iki sosyal tesis birden yapılmaya başlanmasının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Barak Mahalle Muhtarı Nazım Karakuş,

"sağolsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bizim mahalleye bir sosyal tesis yapmak için söz vermişti. Ama başkanımız iki sosyal tesis birden yapıyor. Barak Mahallesi olarak belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi, Barak Mahallesi'nde 2 Sosyal Tesisin Yapımına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement