Sakarya Valisi Büyük Ferizli'de Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sakarya Valisi Büyük Ferizli'de Açıklaması

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, kentin kuzeyinde yer alan ilçelerde hızlı bir gelişim ve dönüşüm yaşandığını söyledi.

13.01.2012 17:00

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, kentin kuzeyinde yer alan ilçelerde hızlı bir gelişim ve dönüşüm yaşandığını söyledi.

Ferizli ilçesini ziyaret eden Büyük, Kaymakamlıkta 4. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti ile bir araya geldi.

Büyük, burada yaptığı konuşmada, 4. OSB'nin gelişime açık bir bölgede bulunduğunu belirterek, "Sakarya'nın kuzeyinde hızlı bir gelişim ve dönüşüm yaşanıyor. Müteşebbis heyeti olarak 4. OSB'ye büyük önem vermekteyiz. Ferizli Belediye Başkanımız Ahmet Soğuk'un üstün gayretleriyle yakından iş takip etmesi ve işleri sonuca ulaştırması, bizleri de memnun etmektedir. Sanayicilerin en fazla şikayetleri kalifiye elaman bulamamaları veya işe aldıkları işçilerin sezona göre toplu olarak işten ayrılmalarıdır" dedi.

Mustafa Büyük, ilçedeki Meslek Yüksekokulu, Anadolu Teknik Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesinin teknik eleman sıkıntısının giderilmesine katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk da Sakarya Valisi Büyük, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ve Sakarya İl Özel İdaresi yetkililerine 4. OSB'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Toplantıya 4. OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Vali Büyük, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Müteşebbis Heyeti Başkan Vekili ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli Kaymakamı Orhan Çiftçi, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğu ve ilgililer katıldı.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya Valisi Büyük Ferizli'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement