Salihli'de "Milli Uyanış" Konferansı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Salihli'de "Milli Uyanış" Konferansı Düzenlendi

Manisa'nın Salihli ilçesinde Türk Ocakları ve Türk Eğitim-Sen tarafından "Milli Uyanış" adlı bir konferans gerçekleştirildi.

05.06.2013 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesinde Türk Ocakları ve Türk Eğitim-Sen tarafından "Milli Uyanış" adlı bir konferans gerçekleştirildi.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Sadi Somuncuoğlu, Prof. Dr. Mustafa Kafalı, Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun ve Prof. Dr. Ramazan Mirazoğlu katıldı. AK Parti hükümetinin İmralı'da yatan teröristbaşı ile anlaşma imzaladığını iddia eden eski bakan Sadi Somuncuoğlu, "Hükümet vatandaşları ikna etmek içinde 63 kişiden oluşan bir akil insan heyeti oluşturdu. Bu heyet milletin ödediği vergilerle lüks otellerde bir araya gelerek bir şeyler anlatıyor" dedi.

Prof. Dr. Ahmet Bican Ercilasun da, kimsenin gücünün Türk adını silmeye yetmeyeceğini ve halkın buna izin vermeyeceğini belirtti.

Konferansı Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, Türk Ocakları Şubesi Başkanı Ersin Aybar, Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Mehmet Kocatürk ile vatandaşlar izledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de 'Milli Uyanış' Konferansı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement