Salihli Osb'de Köprülü Kavşak İnşaatı Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Salihli Osb'de Köprülü Kavşak İnşaatı Başladı

Salihli Osb\'de Köprülü Kavşak İnşaatı Başladı
25.06.2012 19:56

Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürü Cevdet Eren, İzmir-Ankara Karayolu'nun Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile kesiştiği kesimde köprülü kavşak inşaatına başlandığını söyledi.

Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürü Cevdet Eren, İzmir-Ankara Karayolu'nun Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile kesiştiği kesimde köprülü kavşak inşaatına başlandığını söyledi.

OSB Bölge Müdürlüğü'nce 2004 yılında kavşağa uyarı lambaları koyulması ile başlayan çalışmalar, Uşak-Salihli duble yol asfaltlama çalışmaları ve belli noktalarda yapılan kavşak çalışmalarının başlamasıyla gündeme gelmişti. OSB kavşağının düzenlenmesi için 10.03.2011 tarihinde Karayolları 2.Bölge Müdürlüğüne müracaat edilmişti. Eren, "Sanayi Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yapılan görüşmeler ve İzmir Karayolları 2.Bölge Müdürlüğü ile başlatılan proje çalışmaları neticesi Salihli OSB köprülü kavşağı programa alındı inşaatına başlandı. Kula-Salihli istikametindeki köprü tamamlanırken düzenleme çalışmaları ise devam ediyor.

Salihli-Kula istikametindeki köprünün ve kavşak yollarının tamamlanmasıyla kavşak Eylül ayında hizmete açılacak."dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Osb'de Köprülü Kavşak İnşaatı Başladı - Son Dakika


Advertisement