Sanat Galerisi Adı İçin Anket Başladı - Son Dakika
Yerel

Sanat Galerisi Adı İçin Anket Başladı

Sanat Galerisi Adı İçin Anket Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ay sonunda açılışı gerçekleştirilecek olan Sanat Galerisi'ne verilecek isimle ilgili anket çalışması başlattı.

15.08.2013 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ay sonunda açılışı gerçekleştirilecek olan Sanat Galerisi'ne verilecek isimle ilgili anket çalışması başlattı. Vatandaşların önerileri ile listelenen 11 seçenek, Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinde (http://www.sakarya.bel.tr/anket/) oylanıyor. Anket çalışması, 16 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park'ta bulunan Eski TZDK Yemekhanesi aslına uygun restore edilerek modern bir sanat galerisine dönüştürüldü. Ay sonunda açılışı gerçekleştirilecek olan sanat galerisinin adı için Başkan Zeki Toçoğlu sosyal medya hesabında Sakaryalıların isim önerilerini bizzat almıştı. Şimdi de kurumsal web sayfası (http://www.sakarya.bel.tr/anket/) üzerinden anket çalışması başladı. Şehir içi Raylı Sisteminin adını ADARAY olarak belirleyen Sakaryalılar, Sanat Galerisi için önerdikleri 11 seçenek arasından tercih yaparken, "Diğer" seçeneğine tıklayarak kendi önerileri için de oy kullanabiliyor. Sakarya'nın sembol değerlerinin yanı sıra, edebiyat ve sanatın önemli isimlerinin de seçeneklerde yer aldığı anket çalışması, 16 Ağustos Cuma günü sona erecek. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanat Galerisi Adı İçin Anket Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement