Sarıgöl MHP'nin İftarına 2 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl MHP'nin İftarına 2 Bin Kişi Katıldı

Sarıgöl MHP\'nin İftarına 2 Bin Kişi Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıgöl İlçe Başkanı Necati Selçuk ve yönetim Kurulu'nun ev sahipliğini yaptığı iftar yemeği Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

23.07.2013 12:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıgöl İlçe Başkanı Necati Selçuk ve yönetim Kurulu'nun ev sahipliğini yaptığı iftar yemeği Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

İftar yemeği öncesi Manisa Büyükşehir Belediye Şehzadeler Mehter Takımı, Demokrasi Parkı'nda iftar zamanına kadar gösteriler yaptı. İzleyenler tarafından alkışlandı. Düzenlenen iftar yemeğine Manisa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Tamer Akal, Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 23.Dönem Manisa Milletvekilleri Ahmet Orhan, Mustafa Enöz, Sarıgöl MHP İlçe Başkanı Necati Selçuk, çevre MHP ilçe başkanları ve belediye başkanları ile 2 bin kişi katıldı.

İftar saati öncesi, Sarıgöl Belediye Düğün Salonu'na giren MHP Milletvekili Erkan Akçay'a ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergül'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İftar yemeğine katılan MHP Manisa Kurmayları ayrı, ayrı masalara oturarak halkın arasında yer aldılar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergül, yemek masasında birlikte olduğu kişilerle ve çocukla bol, bol sohbet etti. Cengiz Ergün"katıldığımız her iftar yemeğinde tahminlerin üzerinde kalabalıklarla karşılaşıyoruz. Bu da bizleri sevindiriyor. Bu vesile ile herkesin mübarek Ramazan aylarını kutluyorum."dedi. Yemekten sonra bir konuşma yapan Manisa MHP Milletvekili Erkan Akçay, "Sarıgöl'de bu denli bir katılımın olması, gerçekten çok güzel bu katılımlar, bizleri çalışmak için kamçılıyor. İftar yemeğini düzenleyen Sarıgöl Teşkilatını kutluyorum. Bu vesile ile Ramazan Ayının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl MHP'nin İftarına 2 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement