Saruhanlı CHP'de Kazım Güler Çekildi - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı CHP'de Kazım Güler Çekildi

Saruhanlı CHP\'de Kazım Güler Çekildi

Saruhanlı'da 2014 yerel seçimleri için CHP'den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Kazım Güler'in aday adaylığından çekildiği bildirildi.

04.09.2013 14:16

Saruhanlı'da 2014 yerel seçimleri için CHP'den Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Kazım Güler'in aday adaylığından çekildiği bildirildi.

CHP İlçe Başkanı Mümin Ulutürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde herhangi bir makama CHP'den aday adayı olacak kişilerin başvurularının 2 Eylül itibariyle sona erdiğini belirtti.

Belediye Başkan aday adaylığı için eski ilçe başkanı Muharrem Ekici ve ADD Saruhanlı Şubesi eski başkanı Kazım Güler'in başvuruda bulunduğunu ifade eden Ulutürk, Güler'in son anda aday adaylığından geri çekildiğini kaydetti.

Belediye başkan aday adaylığının yanı sıra 9 kişinin de belediye meclisi üyeliği için müracaatta bulunduğunu dile getiren Ulutürk, şunları kaydetti:

"Daha önce CHP'den Belediye başkan aday adaylığı için partimize müracaatta bulunan Kazım Güler, tek adayla seçime gidilmesinin daha doğru olacağını beyan ederek aday adaylığından geri çekildi. Aday adaylığı başvuruları 2 Eylül itibariyle sona erdi. Muharrem Ekici'nin dışında müracaat eden başka isim olmadı. Bunun yanı sıra 9 kişi de belediye meclisi üyeliği için müracaatta bulundu. Bundan sonraki süreçte seçim çalışmalarımıza hız vereceğiz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı CHP'de Kazım Güler Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement