Sayacılar Esnafından Başkan Fadıloğlu'na Teşekkür Pankartı - Son Dakika
Yerel

Sayacılar Esnafından Başkan Fadıloğlu'na Teşekkür Pankartı

Sayacılar Esnafından Başkan Fadıloğlu\'na Teşekkür Pankartı

GATEM S.S. Saraciye ve Sayacılar Kooperatifi üyeleri, site içerisinde yapılan yol açma, sıfır asfalt çalışması ve kaldırım çalışmaları dolayısıyla, bir teşekkür pankartı yaptırıp caddeye asarak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

30.07.2015 11:41

GATEM S.S. Saraciye ve Sayacılar Kooperatifi üyeleri, site içerisinde yapılan yol açma, sıfır asfalt çalışması ve kaldırım çalışmaları dolayısıyla, bir teşekkür pankartı yaptırıp caddeye asarak, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ilettiler.

Şehitkamil ilçesinde planlı ve programlı hareket eden Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, GATEM Sanayi Sitesi'nde bulunan Saraciye ve Sayacılar Sitesinde yaptığı yol açma, sıfır asfalt ve kaldırım çalışmasıyla sanayi esnafının takdirini topladı. Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden dolayı memnun kalan S.S. Saraciye ve Sayacılar Kooperatifi üyeleri, sanayi sitesi içerisinde bulunan bir çok caddeye Başkan Rıdvan Fadıloğlu adına teşekkür pankartı yaptırıp astırdı.

"YAPILAN HİZMETLERDEN DOLAYI BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Şehitkamil Belediyesi sayesinde bir çok hizmetin sitelerine yapıldığını dile getiren S.S. Saraciye ve Sayacılar Kooperatifi Başkanı Hasan Güzel, "Biz buraya 2011 yılında geldiğimizde gerçekten çok kötü durumda olan bir yerdi. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile görüştüğümüzde, sağ olsun Başkanımız ne yapılması gerekiyorsa ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Sizlerin de gördüğü gibi yollarımız açıldı, alt yapısı yapıldı. Şuanda hala sıfır asfalt çalışması ve kaldırım çalışması yapılıyor. Başkanımız ruhsat ve iskanlarımızı da verdi. Başkanımıza yapmış olduğu bu hizmetlerinden dolayı şahsım ve sanayi esnafım adına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Saraciye ve sayacılar sitesi esnafı ise, "Yaklaşık bir yıl önce buraya ne bir kamyon gire biliyordu, nede ağır vasıta araçlar girebiliyordu. Bunun için esnafın hali perişan durumdaydı. Çamurun, tozun, toprağın içinde rezil bir durumdaydık. Şuanda yollarımız sıfır asfaltlandı, kaldırım çalışması yapıldı. Şuanda hem esnaf mutlu hem de buraya gelen araç sahipleri mutlu. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine yapmış olduğu her türlü hizmetlerinden dolayı esnaflar olarak teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sayacılar Esnafından Başkan Fadıloğlu'na Teşekkür Pankartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement