Sdü Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sdü Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı

Sdü Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı

Ayakta tedavi hizmetinin yanı sıra yataklı tedavi hizmeti sunmaya da başlayan Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin 2013-2014 Yılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

18.01.2014 14:53

Ayakta tedavi hizmetinin yanı sıra yataklı tedavi hizmeti sunmaya da başlayan Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin 2013-2014 Yılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Toplantı, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ve akademisyenlerinin katılımıyla Diş Hekimliği Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hakan Türkkahraman, akademik ve idari yapılanması hakkında bilgiler verdi. Prof.Dr. Türkkahraman, açılan genel ameliyathane ve yataklı servisi ile bedensel ve zihinsel engelli vatandaşların her türlü tedavisinin yapılacağını ayrıca genel anestezi gerektiren tüm cerrahi operasyonların da fakülte bünyesinde gerçekleştirileceğini söyledi. 2013 yılı içerisinde belirledikleri hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Prof.Dr.Türkkahraman, SDÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece hasta hizmetleri ve eğitim faaliyetleri ile değil bilime yön verecek ve uluslararası düzeyde ses getirecek bilimsel çalışmalara da imza attığını söyledi.

SDü Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ise sosyo ekonomik, bilimsel, teknolojik ve toplumsal tüm gelişmelerin dünyanın tamamını etkilediğini ve bilginin hızlı bir şekilde eskidiğini belirterek, "Elinizdeki gücün farkında değilseniz başarısız olursunuz" dedi. Rektör İbicioğlu globalleşmenin neticesinde her sektörün, her bireyin karşısına dışsal saldırıların çıkabileceği gibi fırsatların da çıkabileceğini vurgulayarak, "Hayatınızı değiştirecek fırsatlar var. Görmek lazım. Hayallerinizi rasyonel düzeleme oturtarak hayatınıza katın" mesajını verdi.

Bir organizasyonun başarısının görev, yapı, teknoloji ve insan kaynağı terimlerine bağlı olduğuna dikkat çeken Rektör İbicioğlu, insan kaynağının bu terimlerin en aktifi olduğunu belirterek, "SDÜ, ulusal ve uluslararası platformda önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Diş Hekimliği Fakültesi de yürüttüğü çalışmalarla Türkiye'ye örnek oluyor. Her alanda sizlerle gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu. Rektör İbicioğlu SDÜ'ye yapılan yatırımlar, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sdü Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement