Şehzade Mehmet Koleji 18'inci Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Şehzade Mehmet Koleji 18'inci Mezunlarını Verdi

Şehzade Mehmet Koleji 18\'inci Mezunlarını Verdi

Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji 18’inci mezunlarını verdi.

09.06.2015 15:00

Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji 18'inci mezunlarını verdi. Kolejin 18'inci mezuniyet törenine coşku hakim olurken, gecede duygusal anlar yaşandı.

Şehzade Mehmet Koleji'nden bu dönem mezun olan 103 öğrencinin velileri ile birlikte öğretmen, idareci ve davetlilerin katıldığı 18'inci mezuniyet töreninde, öğrencilerinin heyecanına velilerin heyecanı da eklenince gecede duygusal anlar yaşandı. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla ile başladı. Okul bahçesini dolduran öğrenci velileri, 103 öğrencinin mezun olduğu programı ilgi ile izledi. Okul tanıtımı sinevizyon gösteriminden sonra Okul Müdürü Giray Kara bir konuşma yaptı.

Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara gecede yaptığı konuşmasında, "Veliler, şüphesiz bu törenin en mutlu kişileri sizlersiniz. Çocuklarınızın 3-4 yıla yakın eğitim yaşamı boyunca onlara maddi ve manevi her türlü desteği verdiniz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. En kötü zamanlarında onların en büyük desteği siz oldunuz. Bütün bu zorlukların yanında çocuklarınız bugün okulumuzdan mezun olurken haklı olarak yaşadığınız büyük sevinç ve gururu bizlerde öğretmenler olarak paylaşıyoruz. Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz sabır ve özveri her türlü gayretin üzerindedir. Sizleri tüm kalbimle kutluyorum. Değerli mezunlarımız, aileleriniz tarafından adeta birer tohum olarak atıldığınız Şehzade Mehmet Koleji'nin bağrında özenle bakılıp büyütüldünüz. Üzerinizden çok fazla baharlar, son baharlar geçti. Artık meyveye durma zamanı geldi. Gençlik insanın hayatında çok önemli bir evredir. Sizler hayatınızın şu anda baharındasınız. Unutmayın ki hayatınızda sadece bir bahar vardır. Bu bahar coşkusunun yaşanmasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma, idarecilere, yönetim kurulu üyelerine ve okul aile birliği üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Son olarak sizleri yetiştirmek için beynindeki bilgiyle yüreğindeki sevgiyi birleştirip imbiklerden geçirdikten sonra oluşan macunla sizleri besleyip büyüten bu günlere gelmenize vesile olan öğretmenlerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Onların hepsiyle gurur duyuyorum." dedi.

Kara'nın konuşmasının ardından okulun müzik grubu Müzik Öğretmeni Levent Cebeci'nin önderliğinde güzel bir dinleti sundu. Müzik dinletisinin ardından ödül törenine geçildi. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında ulusal ve uluslararası bilim olimpiyatlarında, proje yarışmalarında dereceye giren ve spor müsabakalarında madalya alan öğrencilere plaketleri verildi.

Düzenlenen ödül töreninin ardından mezun olacak öğrenciler için hazırlanan plaket törenine geçildi. Plaket töreni için öğrenciler sahneye sınıf sınıf ve tek tek isimleri okunarak çağrıldı. Mezuniyet programı sunulan nostalji kliplerden sonra bütün öğrenciler sahneye davet edildiler. Şehzade Mehmet Fen Lisesi okul birincisi Sacide Çoşkun ve Anadolu Lisesi birincisi Berke Çolak okul kütüğüne plaket çakarak başarılarını ölümsüzleştirdiler. Gecenin sonunda öğrenciler, idareciler ve öğretmenler havai fişek eşliğinde mezuniyet pastası kesti. Mezun olarak okuldan ayrılacak olmanın hüznünü yaşayan öğrenciler programın bitiminde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzade Mehmet Koleji 18'inci Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement