Seramik Atölyesi Kursiyerlerinden Yılsonu Sergisi - Son Dakika
Yerel

Seramik Atölyesi Kursiyerlerinden Yılsonu Sergisi

Seramik Atölyesi Kursiyerlerinden Yılsonu Sergisi

Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi seramik atölyesi kursiyerleri her geçen yıl deneyim kazanarak çalışmalarında profesyonelliğe doğru ilerliyor.

02.07.2013 10:49

Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi seramik atölyesi kursiyerleri her geçen yıl deneyim kazanarak çalışmalarında profesyonelliğe doğru ilerliyor. Seramik Sanatçısı Pervin Özdemir'in eğitmenliğinde çalışmalarını yürüten kursiyerler yılsonu sergisinde ürettiklerini İzmirli sanatseverlerlerin beğenisine sundu. Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi'nde serginin açılışını yapan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'dan tam not alan kursiyerler bu gururu yakınlarıyla paylaştı.

60 kursiyerin yıl boyunca yaptığı çalışmalar sanatseverler tarafından hayranlıkla izlendi. Seramik Sanatçısı Pervin Özdemir, atölyesinde her meslekten öğrenci olduğunu ve onların atölyede hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulduğunu söyledi. Özdemir, "Sanata ilgi duyan herkes atölyemizde sanat sevgisini yaşam boyu sürecek sanat araştırmalarına dönüştürebilir. Seramik yaşamlarının bir parçası haline geliyor. Özveriyle çalışan ve ortaya profesyonelce eserler çıkartan tüm kursiyerlerimizi kutluyorum. Konak Belediye Başkanı Hakan ve Konak Halk Eğitim Merkezi yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Eserleri yakından inceleyen ve çok başarılı bulan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, 100 sanat dalında 10 bin kişiyi kurs verdiklerini, onları sanatla buluşturduklarını söyledi. Tartan, sezonun son sanatsal sergisini Pervin Özdemir Seramik Atölyesi'nin yaptığını belirterek, "Sonları sevmem çünkü hüzün vardır. Ancak bu sonu yeniliklerin, yeni başlangıçların sonu olarak kabul ediyorum. Gelecek sezonda tekrar buluşacağız. Sizlerin sayesinde seramik sanatını sevdim. Bu sanatın gücünün, güzelliğinin farkına vardım. Elinize, emeğinize sağlık, herkesi kutluyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seramik Atölyesi Kursiyerlerinden Yılsonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement