Şereflikoçhisar'da AK Parti'den Diğer Partilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şereflikoçhisar'da AK Parti'den Diğer Partilere Ziyaret

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, belediye başkanlığı yarışına katılacak siyasi partilere ziyarette bulunarak başarı diledi.

11.02.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ ve belediye meclis üyeleri, belediye başkanlığı yarışına katılacak siyasi parti temsilciliklerini ziyaret ederek, başarı diledi.

Altuğ başkanlığındaki heyet, CHP'de İlçe Başkanı Celal Ünsal, Belediye Başkan adayı İsmail Yalman ve partililer tarafından karşılandı. Altuğ, yaptığı konuşmada, 5 yıllık görev süresinin dolmasını askerliğe benzeterek, "Askerlikte tezkere tarihiniz bellidir. Bizimki de buna benziyor. Siyaseti meslek olarak görmek yanlıştır. 5 yıldır diğer ilçelere kıyasla uyum içerisinde çalışmalarımızı yaptık. Seçimlerin sonunda bize düşen belediye başkanı seçilecek olan arkadaşımıza destek olmaktır. Her zaman belediye imkanlarını partilerimize eşit sunduk" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Memiş Çelik de seçimlerde başarılı olmanın birlik ve beraberliğe dayandığına vurgu yaparak, "Şereflikoçhisar'ın aldığı hizmetlerin devam edebilmesi için Şereflikoçhisar'da AK Parti'nin kazanması gerekiyor.  Göreve geldiğimiz günden beri ben değil biz olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Güçlü deneyimli ekibimizle 3. dönemde de AK Parti'nin ilçemizde kazanmasını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

CHP İlçe Başkanı Celal Ünsal ise yaptığı konuşmada Başkan Altuğ'u bu zamana kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı kutlayarak, "Muhalefet görevimizi nezaket kuralları içerisinde yaptık. 30 Mart'ta kim seçilirse katkı vermeye hazırız.  Gözünüz arkada kalmasın. Hizmetler devam edecektir" ifadesini kullandı.

Saadet Partisi ziyareti sırasında konuşan İlçe Başkanı Bekir Asıcıoğlu da "Gençlerimize sahip çıkalım. Her parti de fanatik partili gençlerimiz var. Seçim arifesinde analar ağlamasın. İlçede kaybedilen nüfusun geri kazanılması için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

MHP İlçe Başkanı Sinan Ekici de ziyarette yaptığı konuşmada, "Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ memleketimize birçok hizmette bulunmuştur. Bunu inkar etmeyiz. Yerel seçimlerin, ilçemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" görüşünü paylaştı.

MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Alıcı da yerel seçimlerde mücadele edecek partilerin kırıcılık, vuruculuk ve kavgadan uzak birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim gerçekleştireceklerini belirterek, "Seçimlerin ardından herkesin belediye başkanı olmak önemli" değerlendirmesi yaptı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şereflikoçhisar'da AK Parti'den Diğer Partilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement